Site problems

Discussion of anything and everything relating to chess playing software and machines.

Moderators: bob, hgm, Harvey Williamson

Forum rules
This textbox is used to restore diagrams posted with the [d] tag before the upgrade.
Post Reply
User avatar
Bill Rogers
Posts: 3562
Joined: Thu Mar 09, 2006 2:54 am
Location: San Jose, California

Site problems

Post by Bill Rogers » Sat Aug 07, 2010 7:18 pm

What is going on with this site. In the past once I clicked on and read a post the flag would change colors indictating it had been read. Now nothing seems to change at all. Not only that but I have not seen any new post here for two days now. Is something wrong with the site?
Would someone please acknowledge this post so at least I know it is getting through to aomeone.
Thanks
Bill

Roger Brown
Posts: 782
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:22 pm

Re: Site problems

Post by Roger Brown » Sat Aug 07, 2010 7:38 pm

Bill Rogers wrote:What is going on with this site. In the past once I clicked on and read a post the flag would change colors indictating it had been read. Now nothing seems to change at all. Not only that but I have not seen any new post here for two days now. Is something wrong with the site?
Would someone please acknowledge this post so at least I know it is getting through to aomeone.
Thanks
Bill


Hello Bill Rogers,

I am looking at several posts with today's date.

Perhaps a browser cache issue?

Later.

UncombedCoconut
Posts: 319
Joined: Fri Dec 18, 2009 10:40 am
Location: Naperville, IL

Re: Site problems

Post by UncombedCoconut » Sat Aug 07, 2010 8:16 pm

It could be that you're using the "log in" button to log in. It seemed logical to me too. However, you must instead try to access a member-only part of the site (e.g. via the "profile" link) -- otherwise you risk being asked to log in twice, and then getting an empty list for "posts since last visit".

It would be nice if this bug could get fixed.

Post Reply