Do I need gtb64.dll for Critter 1.6?

Discussion of anything and everything relating to chess playing software and machines.

Moderators: bob, hgm, Harvey Williamson

Forum rules
This textbox is used to restore diagrams posted with the [d] tag before the upgrade.
Post Reply
mhalstern
Posts: 484
Joined: Wed Nov 18, 2009 12:09 am

Do I need gtb64.dll for Critter 1.6?

Post by mhalstern » Sun Jun 17, 2012 9:12 pm

Richard,

As always, thanks for the new engine. When I uncompress it, I see that the gtb dll's are not included. Should I copy over my gtb64.dll from my critter 1.0 directory, or is this no longer necessary?

User avatar
rvida
Posts: 481
Joined: Thu Apr 16, 2009 10:00 am
Location: Slovakia, EU

Re: Do I need gtb64.dll for Critter 1.6?

Post by rvida » Mon Jun 18, 2012 12:26 am

mhalstern wrote:Richard,

As always, thanks for the new engine. When I uncompress it, I see that the gtb dll's are not included. Should I copy over my gtb64.dll from my critter 1.0 directory, or is this no longer necessary?
Since version 1.4 Critter is entirely self-contained, it does not need any dll files.

Post Reply