This Account Has Been Suspended

Discussion of anything and everything relating to chess playing software and machines.

Moderators: bob, hgm, Harvey Williamson

Forum rules
This textbox is used to restore diagrams posted with the [d] tag before the upgrade.
Sedat Canbaz
Posts: 3018
Joined: Thu Mar 09, 2006 10:58 am
Location: Antalya/Turkey
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Sedat Canbaz » Sun Jun 01, 2014 11:40 am

mclane wrote:You live in Turkey, right ? isn't Erdogan Cutting the internet at his personal will ? Maybe his manipulation is interrupting your website.
Yes...I live in Turkey

No, this is not the reason...

And here is the answer by the web authorized support team, which I received a few minutes ago (in Turkish):

Yazılımınız wordpress veya joomla ise brute force atak alıyor olabilirsiniz

That means: probably my web site is under wordpress or joomla brute attacks

Btw, for right now they fixed my site again and now it is online...

Best,
Sedat

tttony
Posts: 259
Joined: Sat Apr 23, 2011 10:33 pm
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by tttony » Sun Jun 01, 2014 4:44 pm

Can you login to CPanel?

Sedat Canbaz
Posts: 3018
Joined: Thu Mar 09, 2006 10:58 am
Location: Antalya/Turkey
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Sedat Canbaz » Sun Jun 01, 2014 9:24 pm

tttony wrote:Can you login to CPanel?
Usually yes...

But when my web site: This Account Has Been Suspended
Then I can't login....

User avatar
reflectionofpower
Posts: 1456
Joined: Fri Mar 01, 2013 4:28 pm
Location: USA

Re: This Account Has Been Suspended

Post by reflectionofpower » Mon Jun 02, 2014 12:05 am

I got on the site no problem but it comes up like this http://s6.postimg.org/htkjm7h81/Index_of.png but when u go into Chess folder everything is there.
"hodie mihi, cras tibi"

Lonnie

Sedat Canbaz
Posts: 3018
Joined: Thu Mar 09, 2006 10:58 am
Location: Antalya/Turkey
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Sedat Canbaz » Mon Jun 02, 2014 12:18 pm

reflectionofpower wrote:I got on the site no problem but it comes up like this http://s6.postimg.org/htkjm7h81/Index_of.png but when u go into Chess folder everything is there.

Thank you...now it is ok, my web site was down for temporally, but in a short time it has been fixed again...

Jesse Gersenson
Posts: 575
Joined: Sat Aug 20, 2011 7:43 am
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Jesse Gersenson » Tue Jun 03, 2014 9:17 pm

Add CLOUDFLARE.COM as I suggested at the Rybka forum. It's used by Stockfishchess.com and the houdini site.

I did some testing and your site starts failing with very low traffic, page requests are answered. At higher traffic, your site returns empty white pages. My guess is that either the liteserver software, or php is maxing out your cpu limit.

If you have joomla installed but are not using it, uninstall it.

Your options are
1. make all of your pages static html pages
2a. add free cloudflare layer
2b. move site to a hosting provider who uses some layer similar to cloudflare to prevent direct hammering of the site
2c. add your own caching layer

Sedat Canbaz
Posts: 3018
Joined: Thu Mar 09, 2006 10:58 am
Location: Antalya/Turkey
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Sedat Canbaz » Sun Jun 08, 2014 12:20 pm

Jesse Gersenson wrote:Add CLOUDFLARE.COM as I suggested at the Rybka forum. It's used by Stockfishchess.com and the houdini site.

I did some testing and your site starts failing with very low traffic, page requests are answered. At higher traffic, your site returns empty white pages. My guess is that either the liteserver software, or php is maxing out your cpu limit.

If you have joomla installed but are not using it, uninstall it.

Your options are
1. make all of your pages static html pages
2a. add free cloudflare layer
2b. move site to a hosting provider who uses some layer similar to cloudflare to prevent direct hammering of the site
2c. add your own caching layer
Dear Jesse,

Many thanks... and I already followed your useful suggestions!

Btw, I completely newly started to work over my main chess site again:
http://www.sedatcanbaz.com/chess/




Greetings,
Sedat

User avatar
beachknight
Posts: 3533
Joined: Tue Jan 09, 2007 7:33 pm
Location: Antalya, Turkey
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by beachknight » Mon Jun 09, 2014 10:59 am

Well done Sedat.

I'll write a notice of your new www pages in turkish chess forum.

Best,
hi, merhaba, hallo HT

Henryval
Posts: 48
Joined: Sun Jan 06, 2013 11:47 am
Location: Germany
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Henryval » Mon Jun 09, 2014 1:40 pm

i got the message:

Error establishing a database connection

maybe there is a servererror to solve

the server itself and the site looks like ok and visible
Don't let Your tricky mind kick You out of paradise!

Sedat Canbaz
Posts: 3018
Joined: Thu Mar 09, 2006 10:58 am
Location: Antalya/Turkey
Contact:

Re: This Account Has Been Suspended

Post by Sedat Canbaz » Mon Jun 09, 2014 1:52 pm

beachknight wrote:Well done Sedat.

I'll write a notice of your new www pages in turkish chess forum.

Best,
Thank you dear Harun

Btw which Turkish chess forum ?

Best,
Sedat

Post Reply